Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!
67 283 882
200 80 600

Šarm El Šeiha no 04.02. un 11.02.

Antario.lv   »   Ēģipte   »   Šarm El Šeiha no 04.02. un 11.02.
Amar Sina Village

HB , 7 naktis
no 443.00 €
VERGINIA SHARM

AI , 7 naktis
no 457.00 €
FALCON NAAMA STAR

AI , 7 naktis
no 465.00 €
Faraana Reef Resort

AI , 7 naktis
no 504.00 €
Helnan Marina

AI , 7 naktis
no 528.00 €
GARDENIA PLAZA RESORT

AI , 7 naktis
no 544.00 €
Aurora Oriental Resort

AI , 7 naktis
no 545.00 €
SEA GARDEN

AI , 7 naktis
no 559.00 €
STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA

HB , 7 naktis
no 559.00 €
MARITIM JOLIE VILLE GOLF & RESORT

AI , 7 naktis
no 567.00 €
TROPITEL NAAMA BAY

AI , 7 naktis
no 567.00 €
Pickalbatros Aqua Blue

AI , 7 naktis
no 599.00 €
Concorde El Salam Sharm

AI , 7 naktis
no 607.00 €
ROYAL ALBATROS MODERNA

AI , 7 naktis
no 614.00 €
Lido Sharm Naama Bay

HB , 7 naktis
no 622.00 €
Savoy Sharm El Sheikh

BB , 7 naktis
no 625.00 €
RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH

BB , 7 naktis
no 630.00 €
Coral Beach El Montazah Resort

AI , 7 naktis
no 638.00 €
Sultan Gardens Resort

AI , 7 naktis
no 649.00 €
Sunrise Select Diamond Beach

AI , 7 naktis
no 649.00 €
Cleopatra Luxury Resort Sharm

UAI , 7 naktis
no 683.00 €
Cleopatra Luxury Resort Sharm

HB , 7 naktis
no 685.00 €
HILTON SHARM SHARKS BAY

AI , 7 naktis
no 732.00 €
BARON RESORT

UAI , 7 naktis
no 779.00 €
DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE BEACH

AI , 7 naktis
no 803.00 €
Rixos Sharm El Sheikh Resort

UAI , 7 naktis
no 925.00 €
LAGUNA VISTA BEACH RESORT

AI , 7 naktis
no 1157.00 €
Domina Coral Bay King’ Lake Hotel

HB , 7 naktis
no 1188.00 €
BARON PALMS

AI , 7 naktis
no 1275.00 €

Informējam jūs, ka šobrīd Latvijas nepilsoņiem ceļojot uz Ēģipti ir jauni ieceļošanas noteikumi ar Latvijas Nepilsoņa Pasēm (Aliens's Passport):
- vairs nav iespēja nokārtot Ēģiptes vīzu lidostā pēc ielidošanas, nepieciešams noformēt ieceļošanas vīzu pirms došanās ceļojumā. Vīza tiek noformēta Ēģiptes vēstniecībā, aptuvenais dokumentu sagatavošanas laiks ~līdz 2 nedēļām. 

Cena - 70 €, ja iegādājaties kopā ar ceļojumu
Iegādājoties tikai vīzu 80 €

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti :
Aizpildīta anketa
2 fotogrāfijas 3x4 cm izmērā  (krāsainas, izgatavotas pēdējo 6 mēnešu laikā)
Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
Aviobiļetes kopija

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

home