Доверь свой отдых
профессионалам!

Необыкновенный отдыха в Hilton Abu Dhabi Yas Island

Antario.lv   »   Арабские Эмираты   »   Необыкновенный отдыха в Hilton Abu Dhabi Yas Island

Выбирай отдых в Hilton Abu Dhabi Yas Island 5* и получи подарок - посещение парков развлечений!

Hilton Abu Dhabi Yas Island 5*
BB (завтраки) от 2100 € / чел.

Ferrari World Yas Island, Abū Dabī
Ferrari World Abu Dabī, kur atrodas planētas ātrākie amerikāņu kalniņi, atzīst jūsu vajadzību pēc ātruma, jo adrenalīna pieplūdums jūs sagaida uz katra stūra. Izjūtiet kaisli un pulsējošo enerģiju pašā Abū Dabī sirdī. Piedāvā vairāk nekā 40 rekordlielu atrakciju un aizraujošu atrakciju.

Yas Waterworld Yas sala, Abū Dabī
Izjūtiet adrenalīna pieplūdumu brīvā kritiena ūdens slīdkalniņā, sērfojiet uz bezgalīgiem viļņiem un cieši turieties uz reģiona garākajiem piekaramajiem amerikāņu kalniņiem. Ar vairāk nekā 40 aizraujošām atrakcijām, slidkalniņiem un atrakcijām Yas Waterworld Abu Dabi ir "lielākais ūdens rotaļu laukums".

WARNER BROS. WORLD™ YAS SALA, ABŪ DHABĪ
Iegremdējieties fantāzijas pasaulē, ko ieskauj jūsu mīļākie DC supervaroņi un ikoniski multiplikācijas filmu varoņi Warner Bros. World™ Yas Island, Abū Dabī. Izbaudiet 29 aizraujošas atrakcijas un bērniem draudzīgas atrakcijas reģiona lielākajā iekštelpu atrakciju parkā ar sešām unikālām teritorijām, dzīvās izklaides un nebeidzamu ģimenes izklaidi. Laipni lūgti Warner Bros. World Yas Island, Abū Dabī - piedzīvojiet visu, ko esat iedomājušies.

ВАЖНО!

  • все цены указаны на одного человека в двухместом номере
  • все цены указаны "ОТ" ( то есть указана самая низкая цена в сезоне!
  • о возможных типах питания просьба интересоваться у наших менеджеров
  • возможно заказть также и другие отели, уменьшить или увеличить продолжительность путешествия (не распространяется на групповые туры)

Указанные цены имеют информативный характер. Актуальность цен и доступность мест просьба уточнять у наших менеджеров.

ПЕРЕД ПУТЕШЕСТВИЕМ ОБЯЗАТЕЛЬНО ОЗНАКОМЬТЕСЬ С ТЕКУЩЕЙ COVID СИТУАЦИЕЙ

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home