Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Neparasta atpūta Hilton Abu Dhabi Yas Island

Antario.lv   »   Arābu Emirāti   »   Neparasta atpūta Hilton Abu Dhabi Yas Island

Izvelies atpūtu Hilton Abu Dhabi Yas Island 5* un saņem dāvanā - izklaides parku apmeklēšanu!

Hilton Abu Dhabi Yas Island 5*
BB (brokastis) no 2100 € / pers.

Ferrari World Yas Island, Abū Dabī
Ferrari World Abu Dabī, kur atrodas planētas ātrākie amerikāņu kalniņi, atzīst jūsu vajadzību pēc ātruma, jo adrenalīna pieplūdums jūs sagaida uz katra stūra. Izjūtiet kaisli un pulsējošo enerģiju pašā Abū Dabī sirdī. Piedāvā vairāk nekā 40 rekordlielu atrakciju un aizraujošu atrakciju.

Yas Waterworld Yas sala, Abū Dabī
Izjūtiet adrenalīna pieplūdumu brīvā kritiena ūdens slīdkalniņā, sērfojiet uz bezgalīgiem viļņiem un cieši turieties uz reģiona garākajiem piekaramajiem amerikāņu kalniņiem. Ar vairāk nekā 40 aizraujošām atrakcijām, slidkalniņiem un atrakcijām Yas Waterworld Abu Dabi ir "lielākais ūdens rotaļu laukums".

WARNER BROS. WORLD™ YAS SALA, ABŪ DHABĪ
Iegremdējieties fantāzijas pasaulē, ko ieskauj jūsu mīļākie DC supervaroņi un ikoniski multiplikācijas filmu varoņi Warner Bros. World™ Yas Island, Abū Dabī. Izbaudiet 29 aizraujošas atrakcijas un bērniem draudzīgas atrakcijas reģiona lielākajā iekštelpu atrakciju parkā ar sešām unikālām teritorijām, dzīvās izklaides un nebeidzamu ģimenes izklaidi. Laipni lūgti Warner Bros. World Yas Island, Abū Dabī - piedzīvojiet visu, ko esat iedomājušies.

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu (neatiecās uz grupu ekskursiju ceļojumiem)

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

PIRMS CEĻOJUMA OBLIGĀTI IZLASIET AKTUĀLO INFORMĀCIJU PAR COVID

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home