Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Lielā Safari Tūre Kenijā

Antario.lv   »   Kenija   »   Lielā Safari Tūre Kenijā

LIELĀ SAFARI TŪRE KENIJĀ


Izlīdošanas datumi: 13.03.24; 04.04.24
Cena par personu no 1599 EUR
Dzīvošana 3* viesnīcās (pēc fortūnas sistēma) ar brokastīm (viena vieta divvietīgā numuriņā) 
CEĻOJUMA CENĀ IEKĻAUTS

Lidojums Rīga – Nairobi – Rīga Rokas bagāža līdz 8 kg Nododamā bagāža: līdz 23 kg Pasažieru nodokļi 2 naktis Nairobi viesnīcā 3 * ar 1 brokastīm (divvietīga izvietošana) 2 naktis kempingā Loyk Luxury Mara Camp (vai citā tāda paša līmeņa viesnīcā) ar brokastīm (divvietīga izvietošana) 1 naktis Naivasha Country Club (vai citā tāda paša līmeņa viesnīcā) ar brokastīm (divvietīga izvietošana) 1 nakti viesnīcā “Tukai Lodge” (vai citā tāda paša līmeņa viesnīcā) ar brokastīm (divvietīga izvietošana) Grupas vadītāja pakalpojumi

EKSKURSIJAS TIEK APMAKSĀTAS UZ VIETAS
(PĒC VĒLĒŠANĀS)
EKSKURSIJU-TRANSPORTA PAKETE 399.00€

Transporta pakalpojumi Safari džipi Apskates ekskursija Nairobi (safari džipos) Lielais 5-dienu safari "Lielā Rifta ieleja – Masai Mara rezervāts - Naivaša ezers - Amboseli rezervāts" (ar safari džipiem) Ēdināšanas paka: 5 pusdienas + 4 vakariņas (pasūtīt iepriekš, apmaksāt uz vietas) 150.00€ Ieejas biļete Masai Mara rezervātā (pasūtīt iepriekš, apmaksāt uz vietas) 160.00€ Ieejas biļete Amboseli rezervātā (pasūtīt iepriekš, apmaksāt uz vietas) 60.00€ Laiva Naivaša ezerā (pasūtīt iepriekš, apmaksāt uz vietas) 20.00€

1.DIENA
Tikšanās Rīgas lidostā. Lidojums Rīga – Stambula – Nairobi (~11:25-03:50)
 
2.DIENA
Ierašanās Kenijā
 
Transfers uz viesnīcu. Izmitināšana, atpūta
 
Brokastis
 
Apskates ekskursija Nairobi ar safari džipiem.
 
Kenija apbur ar mežonīgo dabu un savvaļas plašumu. Šeit brīvi ganās antilopes, cēli soļo žirafes un zebras. Tā ir viena no krāšņākajām safari teritorijām, kuras apmeklējums atmiņā paliks kā košs un neaizmirstams piedzīvojums.
 
Nairobi ir ne tikai Kenijas galvaspilsēta, bet arī lielākā Austrumāfrikas pilsēta. Pilsētas galvenie apskates objekti ir lieliskie parki un dabas rezervāti, kuri apskauj pilsētu no visām pusēm. Iespējams, ka tā ir vienīgā vieta pasaulē, kur tik tuvu lielpilsētai var vērot lauvas, žirafes un neskaitāmas putnu kolonijas.
 
Ekskursijas laikā mēs apmeklēsim Žirafu centru (ieejas biļete 15 €). Jums būs iespēja pabarot šos apbrīnojamos dzīvniekus, paglaudīt, apskaut un pat iedot draudzīgu buču.
 
Lai izbaudītu Keniju visās tās izpausmēs, mēs apmeklēsim Kiberas graustus (15 €). Tie ir lielākie grausti Āfrikā, kuros dzīvo vairāk nekā 500 tūkstoši pieaugušo un bērnu.
 
Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā.
 
3.DIENA
Agrā numuru atbrīvošana
 
Lielais 5 dienu safari: "Lielā Rifta ieleja - Masai-Mara rezervāts" (piemaksa par ieejas biļeti rezervātā - 160 € par 2 dienām).
 
Ar safari džipiem mēs dosimies braucienā pa Masai-Mara rezervātu (brauciens ~ 6 stundas). Pa ceļam veiksim nelielu pauzi, lai izbaudītu fantastisko ainavu, kas paveras no Rifta ielejas skatu laukuma.
 
Lielā Rifta ieleja ir viena no iespaidīgākajām vietām pasaulē. Šīs vietas apmeklējums nevienu neatstāj vienaldzīgu, jo panorāmas skats ir elpu aizraujošs. Unikālajā Rifta ielejā ir izveidojusies reta un unikāla ekosistēma. Neskaitāmi minerālvoti, šauj ārā no pazemes savus ūdeņus, veidojot uz zemes virsmas veselus ezerus.
 
Ielejas teritorijā, kuru nav ieņēmuši ezeri, dzīvo melnais degunradzis, Rotšilda žirafe, lauvas, leopardi un savvaļas suņi.
 
Ceļā uz rezervātu apstāsimies ieturēt pusdienas (pēc vēlēšanās, ēdināšana par papildus maksu).
 
Masai-Mara ir visskošākais un cēlākais savvaļas dabas rezervāts. Tas ir slavens ar ,,lielajiem kaķiem,, un mednieku iecienīto ,,lielo piecnieku,, kā arī putnu daudzveidību. Parka nosaukums cēlies no slavenās Āfrikas Masaju cilts nosaukuma,, kuri dzīvo pie Maras upes. Rezervāts atrodas valsts dienvidrietumos un ir saistīts ar Tanzānijas rezervātu Serengeti, kas būtībā ir Masai-Mara turpinājums.
 
Masai cilts dzīvo blakus savvaļas iemītniekiem, cenšoties sakārtot savu dzīvi tā, lai nekaitētu apkārtējai videi un sadzīvotu ar savvaļas dzīvniekiem pilnīgā harmonijā. Tieši tāpēc viņiem ir atļauts būvēt mājas un turēt lopus Masai Mara rezervāta teritorijā.
 
Vakarā mēs dosimies aizraujošā safari pa Masai Mara nacionālo parku, lai vakara nokrēslā meklētu savvaļas dzīvniekus.
 
Vakariņas (pēc vēlēšanās, ēdināšana par piemaksu).
 
Izmitināšāna Loyk Luxury Mara Camp vai citā, tāda paša līmeņa kempingā. Atpūta.
 
4.DIENA
Brokastis.
 
Lielais 5-dienu safari: "Lielā rifta ieleja - Masai Mara rezervāts" (piemaksa par ieejas biļeti rezervātā - 160 € par 2 dienām).
 
Mēs pavadīsim visu dienu Kenijas nacionālajā Masai Mara rezervātā , kur vērosim “lielos kaķus” - lauvas, gepardus un leopardus, kā arī hiēnas un šakāļus, redzēsim arī ,, lielā piecinieka,, dzīvniekus - ziloņus, bifeļus, melno degunradzi. Rezervātā ir iespēja aplūkot dzīvniekus tuvumā un pat novērot plēsēju medības.
 
Pusdienu pikniks Masai parka centrā (pēc vēlēšanās, ēdināšana par piemaksu).
 
Rezervāts Masai-Mara ir slavens ne tikai ar ,,lielo piecinieku,, , bet arī ar antilopu Gnu lielo migrāciju, kura ik gadu šeit atkārtojas. Simtiem dzīvnieku pārceļas pāri upei, lai nokļūtu Masai Mara rezervatā no Serengeti. Pateicoties šim grandiozajam skatam, rezervāts ir kļuvis par īpaši tūristu iecienītu un vienu no visapmeklētākajām vietām Āfrikā.
 
Masai-Mara ainavas galvenokārt ir zaļās savannas ar akāciju birzīm dienvidaustrumu daļā, pakalniem un līkumainām upēm.
 
Atgriešanās kempingā
 
Vakariņas (pēc vēlēšanās, ēdināšanas par piemaksu)
 
Atpūta
 
5.DIENA
Brokastis. Numuru atbrīvošana
 
Lielais 5-dienu safari: "Naivaša ezers" (papildus tiek apmaksāta laiva 20 €).
 
Ceļš līdz ezeram (brauciens ~ 5 stundas)
 
Naivaša ezers ir unikāls vulkāniskās izcelsmes ezers, kas atrodas slavenajā ielejā. Tā krastos mīl gozēties hipopotami, viļņos šūpojas simtiem pelikānu, šurp veldzēt slāpes dodas zebras un žirafes pat no visstālākajām rezervātu robežām.
 
Pēc pusdienām (pēc vēlēšanās, ēdināšana par piemaksu) veiksim vakara izbraukumu ar laivu pa ezeru, no rezervāta Sanctuary Farm teritorijas. Mēs varēsim pietuvoties omulīgajiem hipopotamiem, lai iemūžinātu tos foto un kādu laiku arī izbaudīsim skaisto ainavu.
 
Vakariņas (pēc vēlēšanās, ēdināšanas par piemaksu).
 
Izmitināšana Naivasha Country Club vai tāda paša līmeņa viesnīcā. Atpūta
 
6.DIENA
Brokastis. Agrā numuru atbrīvošana
 
Lielais 5-dienu safari: "Amboseli rezervāts" (piemaksa par ieejas biļeti rezervātā 60 €).
 
Brauciens uz Amboseli Nacionālo parku (brauciena ilgum ~ 5 stundas)
 
Ceļš uz rezervātu (pēc vēlēšanās, ēdināšana par piemaksu)
 
Amboseli nacionālais parks atrodas Kenijas dienvidu daļā, pie pašas robežas ar Tanzāniju. Savu popularitāti tas ir ieguvis pateicoties iespaidīgajiem Kilimandžaro skatiem, kas paveras no tā teritorijas.
 
Interesants paradokss: Kilimandžaro atrodas Tanzānijas teritorijā, taču visiem pazīstamie foto ar tā skatiem ir tapuši no Kenijas nacionālā parka Amboseli teritorijas.
 
Vakarā mūs sagaida safari Amboseli nacionālajā parkā. Šis brauciens dāvinās jums neaizmirstamus iespaidus. Ceļā mēs satiksim ziloņus, kas dodas uz Kilimandžaro pusi, kur parasti tie pavada nakti.
 
Izmitināšana viesnīcā Ol Tukai Lodge vai citā tāda paša līmeņa viesnīcā.
 
Vakariņas (pēc vēlēšanās, ēdināšanas par piemaksu). Atpūta
 
7.DIENA
Brokastis. Agrā numuru atbrīvošana
 
Lielais 5-dienu safari: "Amboseli rezervāts" (masai ciema apmeklējums 25 €).
 
Rīta pusi mēs pavadīsim Amboseli nacionālajā parkā.
 
Nosaukums Amboseli ir cēlies no masai vārda, kurš nozīmē “sāļie putekļi”. Tā ir viena no aizraujošākajām vietām Āfrikā, kur var sastapt lielus ziloņu pulkus. Dabas cienītājiem šeit ir daudz ko izpētīt : no Ambeļu ezera izkaltušās gultnes līdz purva zemei ar sēru avotiem, savannām un meža masīviem. Būs iespēja arī apmeklēt masai kopienu, kas dzīvo pie parka robežām un iepazīst viņu patieso kultūru.
 
Pusdienas (pēc vēlēšanās, ēdināšana par piemaksu).
 
Ceļš uz Nairobi.
 
Ierašanās, izmitināšana viesnīca
 
8.DIENA
Agrā numuru atbrīvošana
 
Ceļš uz lidostu
 
Lidojums Nairobi - Stambula – Rīga (~03:55-19:20)
 
Ierašanās Rīgā
 
**tūre (13.03.2024.)
 
Lidojums Nairobi – Stambula (~05:05-10:45)
 
Par papildus samaksu pēc pieprasījuma piedāvājam izmitināšanu viesnīcā (piemaksa 50 €).
 
Brīvais laiks.
 
Nakts viesnīcā.
 
9.DIENA
Agrā numuru atbrīvošana
 
Lidojums Stambula – Rīga
 
Ierašanās Rīgā
 
PAPILDUS JŪS VARAT IEGĀDĀTIES
Ja Jūs ceļojat vienatnē, obligāta piemaksa par dzīvošanu vienvietīgajos numuriņos 330.00€
PĒC PIEPRASĪJUMA
Fiksētas vietas autobusā (15€)
Piemaksa lidojumiem no Tallinas no 500€
APMAKSA UZ VIETAS
Ieejas biļetes apskates un izklaides vietās
Tūrisma nodeva, kura tiek ieturēta no visiem tūristiem, kas iebrauc un uzturās valstī. Nodevas apmērus nosaka konkrētās valsts vietējās municipalitātes administrācija
Ieejas biļete Žirafu centrā – 15 €
Ieejas biļete Kiberas graustos – 15 €
Masaju ciema apmeklējums – 25 €
SVARĪGA INFORMĀCIJA
Precīzu tikšanās laiku un vietu lūdzam skatīties mūsu mājas lapā sadaļā "Izbraukšanas grafiks" 1-2 dienas pirms ceļojuma
Grupas vadītājs ir tiesīgs mainīt ekskursiju dienas un laiku kārtību neizmainot pašu tūres programmu
Lūgums pievērst uzmanību, ka tūres cena var mainīties, sakarā ar aviobiļešu sadārdzinājumu
Brīvs laiks būs paredzēts ja nebūs neparedzēti apstākļi, satiksmes sastrēgumi un citas atkāpes no grafika
Ceļošanai uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām
Ceļošanai ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus pēc ceļojuma beigām
Ceļošanai ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņa un nepilsoņa pases ar derīguma termiņu 50 gadu (izdotas līdz 19.11.2007)
Latvijas Nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti
Aviokompānija Ryanair un Wizz Air – nepiedāvā iespēju lidmašīnā sēdēt kopā. Ja lidojuma laikā vēlēties sēdēt kopā – precizējiet piemaksu par šo pakalpojumu pie menedžera
Ekskursijas notiek gida pavadībā krievu valodā
Pirms ceļojuma rezervēšanas, lūdzam obligāti apmeklēt sadaļu SVARĪGA INFORMĀCIJA
Tūrisma pakalpojumu sniegšanas līguma paraugs

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu (neatiecās uz grupu ekskursiju ceļojumiem)

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

PIRMS CEĻOJUMA OBLIGĀTI IZLASIET AKTUĀLO INFORMĀCIJU PAR COVID

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home