Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Ziemassvētki Vjetnamā: Hošimina, Mekonga un Muine

Antario.lv   »   Vjetnama   »   Ziemassvētki Vjetnamā: Hošimina, Mekonga un Muine

1. diena.
Pēc ierašanās Hošiminā, transfērs uz viesnīcu, lai reģistrētos.
Ēdināšana : nav 
Nakšņošana Hošiminā

2. diena : - HOŠIMIN - EXOTICA UZ DELTA MEKONGA - HOŠIMIN
Brokastis viesnīcā. Vienas dienas ekskursija uz Mekongas deltu. Pa ceļam piestājiet pie Dong Tam čūsku audzētavas vai apmeklējiet Viņ Čang budistu pagodu.
Ierodoties Mikongā, Jūs dosieties izbraucienā ar kuģīti pa Mekongas upi, apmeklēsiet salu, kur varēsiet nobaudīt eksotiskus augļus un iepazīties ar vietējo dzīvi un vietējiem rokdarbiem: kokosriekstu konfekšu gatavošanas procesu, medu, rīsu kūkas, kokosriekstu suvenīrus. Brauciens ar džonku pa Mekongas kanāliem.Pusdienas ar vietējo delikatesi - "ziloņu ausu zivīm". Pēc pusdienām atgriešanās Hošiminā. 
Ēdināšana: brokastis, pusdienas.
Nakšņošana Hošiminā.

3.diena: HOSHIMIN - PILSĒTAS APSKATE- TRANSFĒRIS UZ FANTYETI (MUINE)
Brokastis viesnīcā.
08:00 Mūsu gids sagaidīs jūs viesnīcā. Apskates ekskursija ar automašīnu pa Hošimina slavenajām vietām, piemēram, Centrālais laukums, ''Dong Hoi'' ielas sacelšanās, Ben Than" centrālais tirgus, Centrālais pasts, "Notre Dame de Saigon" katedrāle, Militārās vēstures muzejs, "Vinh Nghiem" pagoda vai "Ngok Hoang" pagoda, "Miņ Viong" liķieru rūpnīca vai iepirkšanās "Ben Thaņ" centrālajā tirgū.
Pusdienas vietējā restorānā (par saviem līdzekļiem).
Pēc pusdienām transfērs uz viesnīcu Mui Ne (4 h ceļā) bez gida pavadības. Izmitināšana. Atpūta
Ēdināšana: brokastis
Nakšņošana Mui

4. diena - BRĪVAJS LAIKS SAULAINAJĀ MUINES RAJONĀ
Brokastis viesnīcā.
Jums ir brīvais laiks pludmalē.
Mēs piedāvājam jums dažas ekskursijas ar piemaksu, kā norādīts zemāk:
Smilšu kāpas, Lotosa ezers.(VIETNAMĀ IR VISS - PAT TUKSNESIS)
Laiks: 3,5 - 4 stundas (parasti no plkst. 6:00 vai 14:00).
Transports: džips 
Phanthiet ir pazīstama ar savu neparasto ainavu, ko veido sarkanās un baltās smilšu kāpas. Būs pieturvieta - starp bambusu biezokņiem plūstošā Maģiskā straume. Tālāk seko zvejnieku ciemats un sarkanās kāpas. Jūs varat izmēģināt braukt ar ragaviņām pa sarkanajām kāpām kopā ar vietējiem bērniem. Starp baltajām kāpām ir pārsteidzoši skaists ezers, kurā aug un zied lotosi.

TAKU KALNS AR MILZĪGU DŽUNGĻU BUDAS STATUJU + KEGA BĀKA + VAĻU TEMPLIS
Cenā iekļauts: transfērs, biļetes, trošu ceļš, laiva, pusdienas ar vīnu.
Ekskursijas ilgums: 7-8 stundas (no plkst. 8.00 līdz 16.00)
Apģērbs - aizsedzošs plecus un ceļgalus
Taku kalns atrodas 40 km uz dienvidiem no Phanthiet (475 m virs jūras līmeņa). No skatu laukuma paveras elpu aizraujošs skats uz apkārtējo ainavu un piekrasti. Šeit atrodas Lin Šon Čiong Tho pagoda. Pie svētā Budas var novēlēt veselību, laimi un mīlestību. Lai nokļūtu pie noliektā Budas, jums būs jānoiet vēl 200 pakāpienu. Tiek uzskatīts, ka 49 m garais noliektais Buda ir lielākā Budas statuja Vjetnamā. Statuja tika uzcelta 1965. gadā. Pa ceļam jūs apmeklēsiet arī pūķa augļu plantāciju.
KeGa bāka ir viena no skaistākajām bākām Dienvidaustrumāzijā, un tā atrodas uz klinšainas salas iepretim smilšu kāpām. Tā tika uzcelta 1897. gadā pēc franču arhitekta Šenavata projekta. Bākas augstums ir 65 metri. Torņa iekšpusē ir spirālveida tērauda kāpnes ar 182 pakāpieniem, kas ved augšup. Visi būvmateriāli, tostarp ģenerators, lampa un kāpnes, tika atvesti no Francijas. Dodieties ar laivu uz bāku.  Tālāk jūs redzēsiet unikālu muzeju ar vaļu skeletu kolekciju, tostarp lielāko vaļa skeletu, kāds jebkad atrasts Idoķīna. Pēc tam Lielajos Čama torņos atrodas trīs hinduistu tempļi (Princeses Pošanas templis, Saules templis un Govs templis). Tos 7. gadsimtā uzcēla čamu tauta.

MAKŠĶERĒŠANA UZ EZERA 
Cenā iekļauts: transfērs, biļetes, pusdienas ar vīnu.
Ekskursijas ilgums: 5-6 stundas (no plkst. 8:00 līdz 14:00).
Jūs dosieties uz ezeru, kur jums iedos makšķeres un spiningus. Ezerā dzīvo vairāk nekā 10 zivju sugas: piranjas (sarkanspuru Paku), sams, asaris, zuši, banānzivis, čūskas un dažkārt pat bruņurupucis. Makšķerēšanas laikā varat nopeldēties baseinā vai dzidrā jūrā. No jūsu nozvejas tiks pagatavotas vakariņas piejūras kafejnīcā.
 Ekskursija pa pilsētu + Taku kalns + KEGA MAYAK
Cenā iekļauts: transfērs, biļetes, trošu vagoniņš, laiva, pusdienas ar vīnu.
Ekskursijas ilgums: 7-8 stundas (no plkst. 8:00 līdz 16:00).
Apģērbs - aizsedzošs plecus un ceļgalus
Phanthiet pilsēta atrodas 12 km no Muine. 3,5 stundas mēs apmeklēsim Čama torņus, kas celti 12. gadsimtā. Šobrīd jautājums par to, kā šie ķieģeļu torņi tika uzcelti, joprojām ir strīdīgs temats mūsu vēsturniekiem, zinātniekiem un celtniekiem. Mēs apmeklēsim arī Ho Ši Mina muzeju. 
Taku kalns atrodas 40 km uz dienvidiem no Phanthiet (475 m virs jūras līmeņa). No skatu laukuma paveras brīnišķīgi skati uz apkārtējo ainavu un piekrasti. Šeit atrodas Liņ Šon Čiong Tho pagoda. Pie svētā Budas var novēlēt veselību, laimi un mīlestību. Lai nokļūtu pie noliektās Budas, jums būs jānoiet vēl 200 pakāpienu. Tiek uzskatīts, ka 49 m garais noliektais Buda ir lielākā Budas statuja Vjetnamā. Statuja tika uzcelta 1965. gadā. Pa ceļam jūs apmeklēsiet arī pūķa augļu plantāciju.
KeGa bāka ir viena no skaistākajām bākām Dienvidaustrumāzijā, un tā atrodas uz klinšainas salas iepretim smilšu kāpām. Tā tika uzcelta 1897. gadā pēc franču arhitekta Šenavata projekta. Bākas augstums ir 65 metri. Torņa iekšpusē ir spirālveida tērauda kāpnes ar 182 pakāpieniem, kas ved augšup. Visi būvmateriāli, tostarp ģenerators, lampa un kāpnes, tika atvesti no Francijas. Dodieties ar laivu uz bāku.  Tālāk jūs apskatīsiet unikālo muzeju ar vaļu skeletu kolekciju, tostarp lielāko vaļa skeletu, kāds jebkad atrasts Idoķīna.. Tad Lielie Čama torņi ir trīs hinduistu tempļi (Princeses Pošanas templis, Saules templis un Gova templis) Tos 7. gadsimtā uzcēla Čama tauta.
Biņ Čau karstais avots   
Laiks: 8 stundas
Transports: automašīna, gids, pusdienas ar vīnu, ieejas maksa, dūņu vannas. 
75 km uz dienvidiem no Phanthiet atrodas skaists spa, kura pamatā ir Biņ Čau karstie avoti. Tā ir slavena visā valstī ne tikai kā lielākais ārstniecisko dūņu centrs, bet arī kā brīnišķīgs ūdens kūrorts, kas uzcelts skaistā tropu parkā ar visām ērtībām viesiem. Ūdens temperatūra avotos svārstās no 18 līdz 80 grādiem. Šeit tiek piedāvāta veselību uzlabojoša procedūra - 20-30 minūšu ilga peldēšanās vannā ar ārstnieciskajām dūņām. Pusdienas vietējā restorānā. Pēcpusdienā var pavadīt laiku pie baseiniem ar karstu minerālūdeni, kas ir ne tikai patīkams ķermenim, bet arī veselīgs.

Mui Ne - Dalata "ziedu pilsēta" un mīlestība
Laiks: 8-10 stundas
Transfērs: auto, pusdienas ar vīnu.
Pa ceļam uz Dalatu jūs redzēsiet kafijas plantācijas, kur varēsiet iegādāties pasaulē garšīgāko kafiju. Ierodoties pilsētā, apmeklēsiet Dalatas ziedu dārzus, kur visu gadu zied orhidejas, rozes, hortenzijas, fuksijas un kamēlijas. Pusdienas vietējā restorānā. Pēc pusdienām apmeklēsiet Vaņ Haņ budistu pagodu, kas atrodas priežu mežā starp ziedošiem dārziem. Pēc tam apmeklēsiet Prenn ūdenskritumu, kur varēsiet doties pārgājienā ar ziloņiem (pēc vēlēšanās par papildu samaksu), tad Pongo (Pongour) ūdenskritumu. Ūdenskritumu apkārtnē vienmēr ir bijusi bagāta dzīvā flora. Pēc tam jūs apmeklēsiet "traku māju" (Crazy House), ko projektējusi pretrunīgi vērtētā vjetnamiešu arhitekte Nang Nga kundze. Mājas izskats atgādina dīvainu zirnekļa tīklu vai kādu pasaku koku. Atgriešanās Muine.
Ēdienreizes: brokastis
Nakšņošana Muine

 

PĒDĒJA DIENA:
Brokastis viesnīcā. 
Transfērs no Muine - Hošimina lidosta - Izlidošana mājās


 

Izmitināšana Hošiminā:

   

3* HOŠIMINĀ

Queen Ann Hotel Saigon – Deluxe Window, Acnos Hotel Saigon 3* - Deluxe

iekļauts cenā

4* HOŠIMINĀ

Liberty Central Saigon Contre 4* - Deluxe, Paragon Hotel Saigon 4* - Deluxe Wondow,…

 

+ 100 eur

 Izmitināšana Muine:

Pēc izvēles.
 

CEĻOJUMA CENA 1 personai Divvietīgā numurā

Ceļojuma cena atkarīgā no izvēlētās viesnīcas Muine rajonā: 

Palmira Beach Resort & Spa, BB

2199 eur

Ocean Place Mui Ne Resort, BB

2450 eur

Dynasty Mui Ne Resort, BB

2450 eur

Tien Dat Mui Ne Resort, BB

2300 eur

Bamboo Village Resort & Spa BB

3150 eur

Bao Quynh Bungalow, BB

2750 eur

Seahorse Resort & Spa, BB

2950 eur

Blue Ocean Resort, BB

3030 eur

Cham Villas, BB

3250 eur

Little Muine Cottages Resort, BB

3900 eur

Allezboo Beach Resort & Spa, BB

4660 eur

Iekļauts:
- Lidojums
- Izmitināšana divvietīgā numurā ar brokastīm
- Individualizēti transfēri saskaņā ar programmu
- Ēdināšana saskaņā ar programmu (bez dzērieniem)
- Vietējais krieviski runājošs gids ekskursiju laikā
- Vīzu ielūgums
- Ekskursija pa Hošiminu ar gidu
- Pilnas dienas ekskursija uz Mekongas deltu ar pusdienām
- Transfērs gida pavadībā no Hošiminas viesnīcas uz Muine viesnīcu
- Transfērs gida pavadībā no Muineh viesnīcas uz Hošiminas lidostu
- Galā vakariņas 31/12/2023 Muine viesnīcā 
- The Cliff Resort & Residences: vakariņas 24/12/2023 un 31/12/2023

 Nav iekļauts:
- Agraiebraukšana un vēlā izbraukšana no viesnīcas.
- Ekskursijas Muine ar 
- Personīgie izdevumi
- Vjetnamas vīza 25 USD/personai

 

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu (neatiecās uz grupu ekskursiju ceļojumiem)

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

PIRMS CEĻOJUMA OBLIGĀTI IZLASIET AKTUĀLO INFORMĀCIJU PAR COVID

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home