Uztici savu atpūtu
profesionāļiem!

Šrilankas skaistums + 5 dienas pie jūras

Antario.lv   »   Šrilanka   »   Šrilankas skaistums + 5 dienas pie jūras

1. diena
Rīga - Kolombo. Šodien Jūs gaida lidojums ar Turcijas aviokompāniju, viena no labākajām aviokompānijām pasaulē. Ceļā uz Šrilankas galvaspilsētu Kolombo, mūs gaida viena pietura Stambulā. 

2. diena
NegomboAyubowan! Laipni lūgti Šrilankā – smaida valsts. Šodien Jūs ierodaties Kolombo Bandarnaikas starptautiskajā lidostā. Pēc dokumentu noformēšanas priekš brauciena uz valsti un savai bagāžai, Jūs satiks mūsu kompānijas pārstāvis un vietējais krievu valodā runājošs gids. Vēlāk transfērs uz Negombo un izmitināšanās viesnīcā. Brīvais laiks un atpūta pēc lidojuma. Pēc tam vakariņas un naktsmiers viesnīcā.

3. diena
Kolombo - Dambula. Pēc brokastīm un iziešanas no viesnīcas transfēris uz viesnīcu Habaranā. Pa ceļam mēs apmeklēsim Dambulas alu tempļu kompleksu. ambulā ir viens no iespaidīgākajiem tempļiem Šrilankā, tas atrodas 350 m augstā klintī un sastāv no piecām alām ar unikālām sienu un griestu gleznām, kas nav zaudējušas oriģinālās krāsas. Šeit Jūs redzēsiet Budas figūriņu kolekciju, no kurām daudzas jau ir vairāk kā 2000 gadus vecas. Pēc Dambulas apmeklējuma, dodamies uz Polonaruvu. Pēc tam izmitināšanās viesnīcā. Pēc vakariņām naktsmiers viesnīcā.

4. diena
Polonaruva – Minnerijas Nacionālais parks. Brokastis viesnīcā. Šodien apskatīsim viduslaiku galvaspilsētu Polonaruvu. Polonaruvas bija salas galvaspilsēta 11.-tā un 13-tā gadsimtā un bija veidota blakus lielam senlaiku mākslīgajam ezeram. Polnaruvā labi saglabājušās pilsdrupas, peldbaseini, stupas un izsmalcinātas akmens Budas skulptūras Gali Vihara. Pēc ekskursijas Polonaruvā, mēs apmeklēsim Minnerijas Nacionālo parku džipos. Minnerijas parks ar 8,890 ha platību, sastāv no jauktajiem mūžzaļiem mežiem un dažviet krūmiem, mājvieta vietējai faunai, kā, piemēram, sambja brieži, leopardi un ziloņi, aptuveni 160 dažādas putnu sugas, 9 abinieki, 25 sugas rāpuļu, 26 zivis un vairāk nekā 78 sugas taureņu. Atgriešanās viesnīcā. Vakariņas un naktsmiers viesnīcā.

5. diena
Sigīrija - Kandi. Brokastis viesnīcā. Šodien apskatīsim leģendāro debesu ciemu Sigīriju. Cietoksnis Sigīrija Rok - tas ir iespaidīgs komplekss virs 200 m augstas klints, kas celts 4. gs. Mūsdienās šis cietoksnis ir novērtēt kā brīnišķīgs arhitektūras piemineklis un astotais Pasaules brīnums. Sigīrija Rok ir arī slavena ar savām freskām ‘’Debesu Jaunava’’. Neskatoties uz daudzu braucienu un daudzu soļu pārvarēšanas, freskas un skats, kas paveras no klints ir šo pūļu vērts. Tālāk mēs savu ceļu turpinām uz Kandi, pa ceļam Matalē apmeklēsim garšvielu dārzu, tādu kā kanēlis, pipari, muskatrieksti, ar kuriem Šrilanka bija zināma un sākotnēji tika kolonizēta portugāļiem, holandiešiem un angļiem. Varat arī apmalt batikas fabriku un pavērot auduma mākslas veidošanu. Tad mēs turpināsim ceļu uz Kandi, un apmeklēsim Svētā Budas Zoba templi. Tā kā templis tika dibināts 16. gs., tajā atrodas viena no svētākajām Budas relikvijām-Budas zobs, kuru kontrabanda nogādāja Šrilankā Princeses matos. Mēs varēsim redzēt svēto ceremoniju ar fanfarām, bungām, trompetēm un mūku izpildītajiem rituāliem. Pēc tam izmitināšanās viesnīcā, vakariņas un naktsmiers.

6. diena
Nuvara Elija – atpūta piekrastē. No rīta pēc brokastīm mēs dodamies uz kūrortu Indijas okeāna krastā. Pa ceļam Jūs varat izbaudīt skaistu skatu uz kalniem, tējas plantācijām un elpu aizraujošiem ūdenskritumiem. Dienas beigās mēs ierodamies kūrortā. Tagad Jūs varat baudīt vienu no skaistākajām balto smilšu pludmalēm pasaulē, sauļoties un peldēties debeszilā okeānā. Šeit Jūs varat palikt ilgi. Vēlāk izmitināšanās viesnīcā. Pēc tam vakariņas un naktsmiers.

7. - 10. dienas
Atpūta piekrastē. Brokastis viesnīcā. Brīva diena atpūtai viesnīcā Indijas okeāna krastā. Vakariņas un naktsmiers.

11. diena
Atpūta piekrastē - Kolombo. Brokastis viesnīcā. Pēc tā izrakstīšanās no viesnīcas un brauciens uz Kolombo. Kolombo, tapat kā citas attīstītas valstu galvaspilsētas mainās ļoti strauji un vecu ēku vietās parādās debesskrāpji. Šeit redzēsiet daudz induistu un budistu tempļus. Neatkarības laukums, vecā holandiešu baznīca, Parliaments, tāpat apmaklēsim arī ekskluzīvo un stilīgo Kolombo priekšpilsētu  “Cinnamon Gardens”. Kolombo pavadām nedaudz laika, lai nopirktu suvenīrus un uzkodas. Pēc parbraucienu uz starptautisko lidostu Kolombo Bandarnaika priekš lidojuma atpakaļ ar Turcijas aviolīniju uz Rīgu, Latviju.  

12. diena
Tūres beigas. Atgriešanās Latvijā.

Reģions

Viesnīcas

Numura tips

Nakts

Negombo

Camelot Beach Hotel 3*
www.camelot.lk

Deluxe Room with Balcony

1 nakts

Sigiriya

Habarana Village by Cinnamon 4*
https://www.cinnamonhotels.com/habaranavillagecinnamon

Superior Room

2 nakts

Kandy

Cinnamon Citadel 4*
https://www.cinnamonhotels.com/cinnamoncitadelkandy

Superior Room

1 naktis

Beruwala

Cinnamon Bey 5*
http://www.cinnamonhotels.com/cinnamonbeyberuwala/

Superior Room

5 naktis

Cenā iekļauts:
Lidojums;
Sveiciens un palīdzība no mūsu kompānijas krievu valodā runājošā pārstāvja pēc ierašanās Kolombo lidostā;
Transportlīdzekļi ar gaisa kondicionieri un vietējais krievu valodā runājošais gids  no 2 līdz 6 ceļojuma dienām;
Izmitināšanās 3* viesnīcās uz 10 naktīm (no 2. līdz 11.dienai) ar brokastīm un vakariņām.

Papildus::
E-vīza - http://eta.gov.lk/slvisa/
Ieejas biļetes ~ 145 EUR / vienam cilvēkam;
Dzērieni un pusdienas;
Dzeramnauda;
Video vai foto uzņemšanas atļauja apmeklētajās apskates vietās;
Jebkuras ekskursijas vai transports uzturēšanās laikā pludmalē;
Piemaksa par vienvietīgu numur ~ 250 EUR

 

SVARĪGI! 

  • visas cenas norādītas par vienu personu divvietīgajā numurā
  • par iespēju pasūtīt citu ēdināšanas tipu lūdzu jautājiet mūsu menedžeriem
  • cenas norādītas sākot no zemākās cenas sezonā! 
  • iespējams pasūtīt arī citas viesnīcas, pagarināt vai samazināt ceļojuma ilgumu (neatiecās uz grupu ekskursiju ceļojumiem)

Norādītajām cenām ir informatīvs raksturs. Aktuālas cenas, izmitināšanas un apstiprinājuma iespējas lūdzam precizēt, sazinoties ar menedžeriem.

PIRMS CEĻOJUMA OBLIGĀTI IZLASIET AKTUĀLO INFORMĀCIJU PAR COVID

Antario SIA ir noslēdzis 2016.gada 6.jūnijā līgumu Nr. SKV-TL-2016/16 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds
home
utf8mb4